Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наповнення бюджету у розрізі галузей економіки підприємствами Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП

, опубліковано 15 квітня 2024 о 08:30

Протягом січня – березня 2024 року підприємствами, які перебувають на обліку у Південному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків, сплачено до Державного бюджету України понад 3,7 млрд грн та 255 млн грн – до скарбниці Одеської міської громади.

Значні податкові надходження стабільно забезпечують представники переробної промисловості, транспортної галузі, галузі АПК та торгівлі.

Так, транспортні компанії забезпечили до зведеного бюджету 1,5 млрд грн податкових платежів, що на 454 млн грн більше за аналогічний період торік.

У свою чергу підприємства переробної промисловості у січні – березні поточного року сплатили до зведеного бюджету понад 1,2 млрд грн, що перевищує показник січня – березня 2023 року на 63 млн гривень.

Великі підприємства галузі АПК за три місяці 2024 року спрямували до скарбниць усіх рівнів понад 803 млн грн, що на 209 млн гривень більше ніж за відповідний період у 2023 році.

Представники оптової й роздрібної торгівлі до скарбниць усіх рівнів забезпечили понад 290,6 млн гривень.